Spar tid med integrationer

Få et sammenspil mellem dine IT systemer

Hvis du samler kommunikationen mellem dine IT systemer, kan du beregne hvornår en løsning er tjent hjem. Jeg har flere års erfaring I at integrere systemer med kendte eller properitære APIer.

Hvor meget tid bruger du på dobbeltarbejde, eller manuelle processer ?

Har du manuelle arbejdsgange, eller indtaster du oplysninger i 2 systemer, så lad os mødes og drikke en kop kaffe.

Jeg vil meget gerne få en forståelse af hvordan jeres IT hænger sammen idag, og give et bud på om vi kan lave nogle processer nemmere, og integrere tingene, så informationerne sker af sig selv, og data flyder fra et system til et andet.

Dit udbytte vil være meget målbart. Den tid du sparer kan du bruge på de ting du er god til!

Er du bange for at tage arbejdshandskerne på, fordi det bliver for teknisk, og der er ikke partnere involveret ?

Hvis du ikke selv følger du er i stand til at få dine IT leverandører til at tale sammen, så fortvivl ikke, jeg hjælper gerne med at undersøge både nye og eksisterende leverandører og se om vi kan få enderne til at nå sammen.

Jeg taler samme sprog som dine IT leverandører, og bagefter "leger" jeg oversætter og forsøger at forklare tingene i øjenhøjde til dig.

Når vi er færdig med hele processen, glider din hverdag lidt lettere, og du vil slet ikke se de ting vi har pillet i, det eneste du vil bemærke er at du har fået mere tid og har sluppet de manuelle opgaver.

CRM system

Du gemmer sikkert allerede dine kunder, og deres informationer i dit CRM system, men samtidig skal du sikkert bruge dem i mange af dine andre systemer, det er jo trods alt kunden tingene drejer sig omkring.

Jeg kan sikkert sende de oplysninger direkte til dit økonomi system, dit sags styrings system, eller måske kan du bruge dem sammen med sælgernes køre bog?

Om du benytter Salsforce, Highrise, Podio, eller et andet CRM system, finde vi en løsning

Økonomi system

Syntes du også det tager lang tid at fakturere, og din bogholder bruger meget tid på at oprette fakturaer og kunder ?

Jeg har tidligere lavet integrationer til både e-conomic og Billys Billing, som sikrer at fakturering sker let og automatisk, når tingene alligvel er registreret i et andet system samtidig.

Jeg vil sætte en ære I at sørge for du fremover kun skal trykke på en knap, og så er faktureringen klaret.

Nyhedsbreve

Uanset hvilken type virksomhed du har, er der et behov for at komme ud med et nyt budskab fra tid til anden, og sende et nyhedsbrev afsted.

Udfordringen kan nogen gange være, at dine modtager både kommer ind fra din hjemmeside, fra facebook, jeres CRM system, kundeklub, eller noget helt fjerde.

Hvad enten benytter Mailchimp, Ubivox, CampaignMonitor, eller et helt andet til at sende jeres nyhedsbreve ud, kan jeg lave sammenkoblingen, så jeres modtagere let kommer derover, og I aldrig lemmet nogen.

Andre systemer ?

Har du andre ting du gerne vil have der spiller sammen, men kan ikke sådan lige se dig ud af det, så fortvivl ikke?

Det koster ikke andet end en kop kaffe, og en snak, så kigger vi på tingene sammen.

Jeg har stor erfaring med at koble systemer sammen, og bliver glad over at kunne få tingene til at lykkedes, så sammen er jeg sikker på vi kan skabe et sammenspil mellem dine IT systemer.