Vi skal begge have den rigtige mavefornemmelse

Derfor vil jeg gerne fortælle dig hvordan jeg sikrer projektet kommer i mål

Vi drikker kaffe….

Lad os mødes over en kop kaffe, jeg vil gerne have en forståelse for jer, jeres virksomhed, og hvad det er for et problem I sidder med, og vi sammen kan lave en brainstorm på hvordan vi løser det.

Denne del af processen kan du betegne som den indledende del hvor vi lærer hinanden bedre at kende, og udbyttet gerne skulle være en fælles forståelse af hvilken udfordring I gerne vil have løst.

Udbytte efter “kaffemødet”

  • Du lærer hvem jeg er
  • Du forstår mine værdier
  • Jeg lærer lidt om dig og din forretning
  • Jeg forstår en forståelse for dine behov
  • Jeg ved hvad du vil opnå
slideInRight
slideInLeft

Vi afstemmer forventninger...

Når vi har lært hinanden at kende går jeg i tænkeboks, jeg tænker jeres udfordringer igennem, og de løsninger vi har snakket om.

Når dette er gjort afstemmer vi forventninger, og finder ud af hvad der er vigtigt for jer, så både budget, deadline og løsning stemmer over ens med det I regner med.

Udbytte efter “tænkepausen”

  • Et konkret tilbud med en pris du kan forholde dig til
  • En kravsspecifkation - så du ved hvad du betaler for
  • En fælles forståelse for hvor vi skal hen, og hvordan vi kommer derhen

Jeg koder…

Så trækker jeg i arbejdstøjet og går igang med at kode jeres system.

I denne del holder vi en løbende dialog, vi har måske aftalt et eller flere del mål. På denne måde får I en løbende opdatering på systemet, og kan se hvordan tingene skrider frem af.

Måske er der nogle små ting vi skal justere til, men bare rolig det finder vi en løsning på.

slideInRight
slideInLeft

Job done

Når jeg er færdig med at kode jeres system, gennemgår vi systemet sammen, og laver en korrektur gang, hvor i typisk har 7-14 dage til at kigge systemet efter.

Jeg sørger for at I får oplæring I hvordan det virker, og er der noget der skal sættes op f.eks. hvilke personer der skal have adgang sørger vi for at gøre dette i fællesskab så I kommer godt fra start.

Systemet er herefter klar til brug og vil blive hostet på CodeHeros server, så er I sikret at det kører smertefrit, og I ikke skal tænke over det.

Vi drikker kaffe igen…

Når I er kommet godt igang og har draget jer nogle erfaring, så lad os mødes igen!

Vi skal kigge på om alt fungerer som forventet, har I draget jer nogle erfaringer eller ønsker en ændring I arbejdsgangene, så lad os løse det, så I bliver glad for jeres nye system.

slideInRight